En reklambyrå. Typ. 

Vi kallar oss reklambyrå men det är egentligen en sanning med ett par modifikationer.

För vad är egentligen reklam idag? En annons? Content till dina sociala medier? Ett event? Ett konstprojekt? När gränserna suddas ut öppnas oändliga möjligheter men ställer också krav; både på analys, ide och genomförande. Vad ska vi egentligen göra? Var? Och hur?

 

Detta hjälper vi dig att reda ut. Oavsett om du har en färdig idé eller svävar helt i blindo. Lösningen kan bli allt från annonskampanjer via filmer på Youtube till nya profilprodukter. Allt utifrån dina mål och förutsättningar.

 

Sedan är vi väl kanske ingen byrå egentligen. Mer av ett nätverk. Ett nätverk av duktiga kreatörer inom en mängd olika områden. Det gör  att vi lätt kan anpassa oss till just dina förutsättningar. Hos oss finns både generalister och superspecialister. Både erfarenhet och entusiasm. Och engagemang såklart. Alltid lika stort. Oavsett om uppdraget gäller ett multinationellt företag eller det lokala gymmet.

 

Det senaste året har vi insett ytterligare en rätt viktig sak; vi behöver inget kontor att arbeta ifrån. Därför sa vi upp kontoret vid Stureplan. Det går precis lika bra ändå, t.o.m. lite bättre. Vi ses när vi behöver och vill men annars jobbar vi när och där det passar bäst. Förutom att det är väldans praktiskt har det en rätt positiv inverkan både på lust, kreativitet och kostnad. Tre rätt viktiga områden om du frågar oss.

 

Håller du med? Hör av dig så hittar vi på något kul.